Hoe werkt bioresonantie?

Bioresonantie maakt onder andere gebruik van de elektromagnetische trillingen van de patiënt zelf. De zwakke elektromagnetische trillingen ontstaan door chemische processen in de cellen. De elektromagnetische signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen, via een kabel met een apparaat worden verbonden, daar worden gefilterd, versterkt of tegen gekoppeld, en daarna naar de patiënt worden teruggestuurd, meestal via een draadspoel in de rug van de behandelstoel.

In het apparaat worden door een filter de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar gescheiden. Harmonische wordt beschouwd als gezondheid bevorderend, disharmonisch als schadelijk. De harmonische trillingen worden versterkt of verzwakt teruggeven, de disharmonische trillingen kunnen elektronisch in hun spiegelbeeld (180 graden fasedraaiing) worden teruggekoppeld.

Bij de behandeling met het Bicom apparaat worden dus uit de ultra fijne lichaamseigen signalen precies die passende therapietrillingen gevormd die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegenkoppelen. Inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat ons DNA zich kan gedragen als een opgerolde antenne die gevoelig is voor laagfrequente elektromagnetische velden.

De bioresonantie therapie.

De BICOM® bioresonantietherapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute-(bijv. hooikoorts) en chronische allergieën. Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever en gal zijn goed te behandelen.

Tevens is de BICOM®-therapie effectief bij huidklachten, longaandoeningen, pijnklachten (bijv. migraine), problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, K.N.O. problemen, kinderziekten, de gevolgen van inentingen, sportletsels, blessures of het opheffen van energetische blokkaden.

Wat kan de patiënt doen?

Wat kan de patiënt doen om de bioresonantie therapie te ondersteunen? Aanbevolen wordt om gedurende de gehele therapie periode dagelijks 2 liter mineraalarm water te drinken. Bij het vrijmaken en uitleiden van opgeslagen schadelijke stoffen helpt dat om het lichaam zo snel mogelijk van de afvalstoffen te ontdoen. Minstens zes uur vóór en na de therapiesessie mag u geen alcohol of koffie gebruiken. Gedurende de gehele behandelperiode wordt suiker en varkensvlees afgeraden. Vermoeidheid of slaperigheid kunnen als reactie na een therapiesessie optreden.

Bioresonantie diagnose en behandeling, lees verder….