Tarieven

Als u start met de behandeling is er eerst een intakegesprek. Na een uitgebreide anamnese kijk ik samen met u wat de beste aanpak is voor het zo efficiënt mogelijk behandelen van uw klachten. In de intake is een eerste behandeling opgenomen.

Daarna komt u nog een aantal keren terug voor een vervolgbehandeling. Het aantal keren dat nodig is, is afhankelijk van de aard van de klachten het verloop van het herstel.

Het Natuurvoedingsadvies bestaat uit twee consulten. Het eerste consult is een intake van een half uur waarna u thuis een voedingsdagboek bijhoudt. Naar aanleiding van het dagboek wordt er een advies geschreven welke het tweede consult (van een uur) met u wordt doorgenomen.

Direct na afloop van elk consult ontvangt u een factuur welke direct contant of met pin betaald moet worden. De praktijk heeft een BTW vrijstelling.

Vergoeding verzekering | CAT level 3

Behandelingen van level 3 CAT-therapeuten worden (gedeeltelijk) vergoed bij diverse zorgverzekeraars voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. (https://catvergoedbaar.nl/ ) Neem altijd zelf vooraf contact op met uw zorgverzekeraar om te vragen of de kosten van een behandeling bij Sterklijf (gedeeltelijk) vergoed worden volgens de prestatiecode voor zorgverzekeraars :

Natuurgeneeskundige therapie 24005 of Bioresonantie therapie 24011

Alleen individuele en curatieve therapie wordt erkent door beroepsorganisatie CAT en vergoed in de aanvullende zorgverzekering. Natuurvoedingsadvies behandelingen wordt alleen vergoed voor curatieve en natuurgeneeskundige trajecten en niet voor afslanken.

De behandelvorm en prestatiecode ”Natuurgeneeskundige therapie” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten | (GAT)

De praktijk valt onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Meer informatie over deze klachtenregeling : https://gatgeschillen

Als therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie over deze richtlijnen : https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

.